Wijnhuis: Marc Colin richtte eind jaren '70 zijn wijndomein op. Vandaag wordt het landgoed van 19 hectare beheerd door drie van zijn kinderen, met wijngaarden verspreid over 26 appellaties in de dorpen Saint-Aubin, Chassagne-Montrachet, Puligny-Montrachet en Santenay. Een deel van hun wijngaarden wordt beheerd volgens duurzame wijnbouwprincipes, terwijl ze op andere delen de biologische teelt testen. Door regelmatig de bodem te bewerken vermijden ze het gebruik van chemische middelen voor onkruidbestrijding, wat resulteert in druiven van uitstekende kwaliteit. De productie omvat regionale appellaties, gemeentelijke appellaties, 1er Cru en Grand Cru, met een totaal van ongeveer 120.000 flessen per jaar, waarvan 70% Chardonnay en 30% Pinot Noir. Marc Colin's wijnstijl kan het best als traditioneel worden omschreven, hoewel hij niet terugschrikt voor vernieuwingen.
Grond: De wijnstokken groeien op een ondergrond van klei.
Leeftijd: De wijngaarden zijn aangeplant in 1978 en 1992.
Opbrengst: Er worden jaarlijks ongeveer 9.000 flessen Bourgogne AC "La Combe" geproduceerd.
Oogst: De volledige oogst wordt met de hand gedaan en uiterst zorgvuldig geselecteerd.